fredag 4 september 2009

Fågelinfluensa

De har flyttat in fåglar hos oss.

Två stycken över öppningen till Lilla Bus rum.
Walldecos från Panduro.

Nu är de dax att vara mamma en vecka. Känns konstigt med dessa kontraster. Jag är van att vara mamma jämt och nu är de bara halvtid. Konstigt att kunna sova så länge jag vill för att några timmar senare fundera på om vi kanske skulle bada ikväll, vilken mat vi ska äta imorgon och tjata om att man inte får och man måste faktiskt.... Igår låg jag länge i soffan, tittade på en film, hörde regnet smattra mot rutan. Ikväll måste jag tänka på att Lilla Bus nog vill gå upp tidigt så jag måste lägga mig skapligt. Jag har ätit lite när som den här veckan. Nu måste rutinerna tillbaka. De borde nog vara enkelt för en vuxen människa men inte för mig. Hur går de då för Lilla Bus att vara ena veckan här och nästa vecka där? Att ställa in sig på långa dagar på förskolan ena veckan och korta nästa. Lägenhet ena veckan och nästa stort hus. De är stora kontraster.



5 kommentarer:

  1. Jisses så söta dekorer!!! VILL HA!:)

    SvaraRadera
  2. jaha! då kan jag också tänka mig fågelinfluensan :-)

    Det kommer säkert att gå finfint, din lille goding har ju två härliga ställen att vara på. Förresten kan det ju komma reaktioner på dagis och förskola även om allt annat är preciiiis likadant hela tiden.
    Kram på dig, jag kikar in snart igen!

    SvaraRadera
  3. Jag tror att lilla Bus bara vill vara med sin underbara mamma:-)Små barn tänker nog inte så mycket d..de lever i nuet.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  4. Hej! Vilken mysig sida du har! :) Jag och en kompis sitter just nu och bläddrar i Panduro katalogen, har tittat på dom där ugglorna som är jättesöta ( skulle vilja i i min flickas rum) men dom där små aporna var också söta. Fanns mycket fint, så svårt att välja! :) Hoppas det går bra för din lilla bus!! kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Den uppskattas verkligen ♥